Új Fiat modellek érkeztek!

2013.07.18. 11:34

Az idei genfi autószalon többek között a Fiat újdonságait is hozta, 2 új modell hozta "lázba" a látogatókat.

Az 500L Trekking modellt igazából nem nagyon értjük, a városi mini terepjárók kategóriájába tartozna, már ha lenne ilyen kategória. Városban ugyanis ritkán szükséges a terepjáró, a terepen való használathoz pedig túl kicsi, túl "kevés". Na nem baj, a bemutatott modell mindenesetre sárga, amely a statisztikák szerint a legjobb városi szín, mivel annyira feltűnő, hogy arányaiban nézve a sárga autók baleseteznek a legkevesebbet. Legalább ennyi. a célközönség pedig a terepjárót magának megengedni még nem tudó fiatal hölgyek lehetnek. Szerintem.

636x402 500l trekking 4

A Fiat 500S már inkább érthető kisautó, S, mint Stylish, Sexy, Seductive... A Fiat ezúton is az érzelmekre játszott, mivel technikai szempontból nem sok újat nyújt a régebbi Cinquecento-hoz képest. Piros a váltó, piros a logóban az S betű, nagyjából ennyi az igazi újdonság, meg persze a show, ami az új modell bemutatását körülvette.

"Érezd a szabadságot, ha eddig az eleganciát kerested, most megtaláltad a 500S-sel... Lazítsd meg a nyakkendőt, az új Cinquecento ma este táncolni visz..."

Hát nekem ez kevés volt ahhoz, hogy megvegyem...:-)

Fiat-500S-1

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatlegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr665413054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása